nő a tükörben

Rosacea kezelése Greens of Daisy natúrkozmetikumokkal

Azért, hogy az arcuk szép legyen, a nők sok mindent megtesznek. Képesek reggelente jóval korábban kelni a tökéletes sminkért és arcmaszkban múlatni az időt hetente akár többször is. Viszont a rosacea kezelése ennél még sokkal többet igényel.

Különben sem mindegy, hogy milyen készítményeket használsz, a rosaceás bőrnél pedig ez méginkább így van. Ha szintetikus anyagokból összeállított arcápolókkal bombázod az arcod, akkor félő, hogy később visszaüthet ez a választás.

A smink elfedhet a rosaceából elég sokat, de közben egyes anyagok tovább irritálják a bőröd és csak romlani fog a helyzet. Gondolj csak arra, hogy tulajdonképpen egy bőrbetegségről van szó a rosacea esetében, ami kezelést igényel. Mint ahogy a gyógyszereket is megválogatjuk más jellegű problémák esetén, úgy a bőrápoló készítmények tekintetében is jobb, ha kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz fordulunk.

A népesség közel 10 százaléka megtapasztalta már a rosaceát. Vannak, akik gyorsan elbántak vele, viszont vannak, akiknek megkeserítette a hétköznapjaikat. Az arcbőrön jelentkező krónikus gyulladás, tartós bőrpír, seprűvénák és göböcskék erőssége enyhíthető, ha a megfelelő gyulladáscsökkentő, ápoló anyagokkal találkozik.

Greens of Daisy natúrkozmetikumai kizárólag természetes összetevőkkel készülnek. Olyan gyógynövényeket, növényi kivonatokat tartalmaznak, melyeknek többféle jótékony hatásuk van. A rosaea ellen olyan összetevőkre volt szükség, ami összehúzza a pórusokat és megnyugtatja, rugalmasabbá teszi, javítja a bőrt, hiszen erre van igénye. Így került az Greens of Daisy arcápoló szérumba a szalmagyopár kivonat, a hialuronsav, a százszorszép kivonat, az ibolya kivonat, melyektől egy irritált, kipirosodott bőr esetébe javulást remélhetünk.

Aki ismeri a rosacea okait, az a natúrkozmetikumok használata mellett több oldalról is támogathatja gyógyulását. A genetikai okokkal és a kor előrehaladtával nem tudunk mit kezdeni, de változtathatunk egészségtelen táplálkozási szokásainkon, komolyabban vehetjük a stresszoldást, gyakorolhatjuk a meditációt, elmehetünk egy hormonvizsgálatra, megpróbálhatjuk csökkenteni a környezeti ártalmakat, hiszen ezek mind, mind segíthetnek arcbőrünk általános állapotának javításán. A greensofdaisy.hu oldalon megtalálod Daisy igényes készítményeit, érdemes átnézned az összetevőket!